021 782 530

Petrova 10, 21000 Split

×

Upozorenje

JUser: :_load: Neuspjelo učitavanje korisnika s ID: 260
JUser: :_load: Neuspjelo učitavanje korisnika s ID: 1720

Životne priče (2)

Rođena sam 1957. u Zagrebu, gdje sam završila osnovnu, srednju i višu školu. Ove 2017. napunila sam šezdeset godina. To je već puno godina, ali samo nešto malo manje od tog broja - jednostavno odmalena - i ja sam se pitala gdje je i što radi taj neki bog. Dok sam se to pitala, živjela sam nekim svojim životom. U ožujku 1979. udala sam se, mjesec dana kasnije diplomirala, a dva dana nakon toga zaposlila kao prodavačica u jednoj knjižari na odjelu papirnice. Godine 1981. Rodila sam prvog sina, a 1983. drugog. Danas sam u mirovini, još uvijek sam supruga, majka, svekrva dvjema prekrasnim ženama-snahama, baka trima unucima i jednoj unuci, sestra i šogorica. Uz OIB, ovo su neki najvažniji statistički podaci o meni. No, sažima li doista ova statistika sve najvažnije što ja jesam?

eine-abtreibung-ist-fuer-frauen-nie-eine-leichte-entscheidung-manche-kommen-ihr-leben-lang-nicht-darueber-hinweg-

"Pobačaj je doživio potpuni neuspjeh kao socijalna politika koja je trebala pomoći ženama", piše Serrin Foster, predsjednica udruge Feminists for Life. "Njime se odražava činjenica da smo iznevjerili žene."[1]

Joan Appleton bila je pobornica pobačaja pri organizaciji NOW i glavna medicinska sestra u jednoj klinici za pobačaje u američkoj saveznoj državi Virginia. Pitala se zašto je pobačaj "takva psihološka trauma za ženu i zašto je ženi tako teško donijeti tu odluku, ako je pobačaj uistinu prirodna stvar. Ako je tako ispravan, zašto se tako teško odlučiti na nj?"

Novo u trgovini

20,00 HRK
18,00 HRK po komadu za kupovinu najmanje 10
15,00 HRK po komadu za kupovinu najmanje 20
CD Božić - Tihi zvuk nade

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.