Kalendar To je to

Kat.broj: A0201001001
Ove godine u matiranom izdanju, ovaj popularan kalendar zadržao je svoju svježinu, šareni izgled i pomalo provokativan, mladenački ton. To ne znači da neće biti zanimljiv i starijima ili onima koji se smatraju "ozbiljnima". Razmišljanja na koja potiče svojim kratkim člancima, izazovi koje stavlja pred čitatelje, ideje za čitanje knjiga i sve ostalo daleko su od mladenačke neozbiljnosti. A takav je i jasan plan spasenja dostupan svakom čitatelju. Poklon pun potencijala.
Cijena: 20,00 kn
Opis

Veliki zidni kalendar A3 formata!

„To je to!“ - Zanimljiv kalendar, bogat idejama, veselim porukama, zanimljivim mislima i ohrabrenjima za novu 2019. godinu!

„To je  to!“ - Kalendar koji će unijeti vesele poticaje u godinu pred nama.

„To je to!“ - mali dar za s velikom porukom – za prijatelje, radne kolege, prijatelje iz razreda, susjede i još neke…

Snižena cijena po broju naručenih artikala

18,00 HRK po komadu za kupovinu najmanje 20 kom

16,00 HRK po komadu za kupovinu najmanje 100 kom

14,00 HRK po komadu za kupovinu najmanje 200 kom

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.