Teologija kršćanskog savjetovanja - Jay E. Adams

Kat.broj: A0101004020
"Teologija kršćanskog savjetovanja" je knjiga koja povezuje biblijsku doktrinu s praktičnim življenjem. Spasenje, taj glavni predmet protestantske teologije, često se definira previše usko. Misli se da ono znači "biti spašen od posljedica grijeha". No, Bog čini mnogo više.
Cijena: 10,62 €
Opis

(80,00 HRK) On iz stare grješne prirode čini nešto novo. On u Kristu čini nova stvorenja.

"Nijedan sustav savjetovanja temeljen na bilo kojem drugom temelju ne može niti početi nuditi ono što nudi kršćansko savjetovanje... Bez obzira o kojem se problemu radi, bez obzira koliko obilan bio grijeh, stav kršćanskog savjetnika je pod utjecajem puno obilnije milosti Isusa Krista u otkupljenju. Kakvu promjenu ovo donosti u savjetovanju!"

U ovoj knjizi čitatelj će steći uvid u bogati teološki okvir koji podupire i nalaže biblijski pristup savjetovanju. Veza između čvrste teologije i praktične primjene postat će neizbježna. Ovo je jedinstvena knjiga. Nemojte je zanemariti!

Jay E. Adams ravnatelj je naprednih studija i profesor praktične teologije na Westminster Theological Seminary u gradu Escondido u Kaliforniji. Napisao je preko pedeset knjiga o pastoralnoj službi, propovijedanju, savjetovanju, proučavanju Biblije i kršćanskom življenju.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.