U čemu je razlika? - William MacDonald

Kat.broj: A0101007036
Važne biblijske doktrine u žarištu - Svrha ove knjige je ponuditi nekoliko važnih ključeva za proučavanje Pisma, posebno Novoga zavjeta. Svaki vjernik trebao bi proučavati Bibliju. Svaki vjernik može proučavati Bibliju. Ali većina nas treba pomoć u tome. Poglavlja koja slijede napisana su da bi ponudila određenu pomoć.
Cijena: 3,98 €
Opis

(30,00 HRK)

Čitatelj će naučiti da su definicije važne. Biblijske riječi imaju značenja koja ne nalazimo u običnom rječniku. Riječ "tajna" u Božjoj riječi ne znači isto što i u uobičajenom smislu.

Važna je točnost nauka. Treba uzeti u obzir sve retke koji se bave određenom temom da bi se došlo do ispravnog razumijevanja.

Važno je razlikovati stvari koje su različite. Postoje odlomci u jednom evanđelju koji izgledajuisto kao i u drugom evanđelju. Međutim, ako ih proučimo u njihovu kontekstu, postaje jasno da prenose potpuno drugačije pouke.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.