365 puta On - Dnevna čitanja - Wilhelm Busch

Kat.broj: A0101014004
365 puta On - Dnevna čitanja - Wilhelm Busch: "Wilhelm Busch se na originalan način obraća ljudima današnjice i stavlja ih neposredno pred radosnu vijest evanđelja. Ovdje nas susreće praktičan život, kršćanska svakodnevica.“ Što je fascinirajuće kod ovog nadarenog propovjednika i dušobrižnika, ta izjava iz 1960-ih još i danas jednako vrijedi. Za njega je evanđelje najfascinantnija poruka svih vremena. Svojim narodnim govorom doseže čitatelje još i danas. Njegova knjiga za pobožnost "365 puta ON", koju je sastavio kratko pred smrt 1966., nas svaki dan iznova u to uvjerava.
Cijena: 80,00 kn
Opis

W. Busch

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.