Ljubavni život za svaki bračni par - Ed Wheat

Kat.broj: A0101008031
Ljubavni život za svaki bračni par
Kako se zaljubiti, ostati zaljubljen i ponovno rasplamsati ljubav
Ed Wheat i Gloria Okes Perkins
Cijena: 80,00 kn
Opis

Knjiga "Ljubavni život za svaki bračni par" prodana je u više od milijun primjeraka na engleskom jeziku i pomogla je tisućama parova poboljšati njihov ljubavni život te sagraditi sretnije brakove. I vama će pomoći poboljšati vaš brak tako što ćete naučiti dijeliti, dodirivati, cijeniti i usmjeravati zdravu pažnju na svog bračnog druga.

Pokojni dr. Ed Wheat i Gloria Okes Perkins surađivali su na izdavanju brojnih knjiga, među kojima je i naslov "Namjena: Užitak". Dr. Wheat bio je liječnik i seksualni terapeut. Gloria Okes Perkins je spisateljica i biblijska savjetnica.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ove web stranice koriste kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Molimo da prije korištenja web stranice pročitate opće uvjete korištenja, uvjete zaštite osobnih podataka i Informacije o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Zatvori' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.