Odvojeni svjetovi - William MacDonald

Kat.broj: A0101018002
Kraljevstva i vladari dolaze i prolaze. Uspinju se do velike moći i zatim opet tonu u zaborav. Biblija pokazuje da u svakom razdoblju postoje samo dva područja vlasti.
S jedne strane nalazi se kraljevstvo koje Biblija naziva „svijet“, a s druge strane kraljevstvo Božje, kraljevstvo Gospodina i Spasitelja Isusa Krista.
Cijena: 2,65 €
Opis

(20,00 HRK)

Snažan kontrast između ova dva kraljevstva jasno će pokazati cijenjeni biblijski učitelj William MacDonald.
Kraljevstvo ovoga svijeta, unatoč svoj prividnoj aktivnosti, zapravo je samo šuplja fasada. Njegove zavodljive ponude ne mogu zadovoljiti ljudsko srce unatoč izvanjskome sjaju.

Za razliku od toga, u kraljevstvu Božjem Isus Krist vlada kao kralj nad svima koji ga priznaju kraljem i koji su se svjesno podložili njegovoj vladavini. U njegovom kraljevstvu nalazimo pravu, duboku radost i sigurnost, neovisno o izvanjskim okolnostima.

A mi stojimo na bojištu gdje se već stoljećima ratuje između ova dva svijeta. Pitanje glasi: Tko će pobijediti u našem srcu? Jer „nitko ne može služiti dvojici gospodara“.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.