Veličanstveni Bog - William MacDonald

Kat.broj: A0101004012
Uvjerenja utječu na naše ponašanje, oblikuju naš karakter i određuju životne ciljeve. Zato je neizmjerno važno imati ispravne predodžbe - posebno predodžbe o Bogu. Jer što su viša naša razmišljanja o njemu, to će biti veći njihov utjecaj na naš život.
Cijena: 3,98 €
Opis

(30,00 HRK) Neke Božje osobine jedinstvene su. Ima ih samo on. Nisu prenosive i ne možemo ih dijeliti s njim.

Druge osobine, pak, Bog želi dijeliti s nama - i mi možemo voljeti, biti sveti ili milosrdni, iako nesavršeno.

William MacDonald napisao je ovu knjigu da bismo upoznali Božje osobine, ali još više sa svrhom da bismo ih ostvarili u svom praktičnom životu i učinili ih vidljivima svojim bližnjima. Time čisto teološko pitanje Božjih atributa postaje praktična stvar koja treba potaknuti svakog vjernika da oponaša svog Stvoritelja u osobinama koje je on odlučio dijeliti s nama. Ova knjiga predstavlja odličan izvor ideja za štovanje Onoga kome pripada sva slava i koji svojim veličanstvom nadilazi sve stvoreno - vidljivo i nevidljivo.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.