Dobro došli u Euroliber web knjižaru!

Glavna ponuda naše online knjižare su knjige koje kroz kršcanske principe razrađuju razlicita životna područja. Pomoću naše web trgovine možete jednostavno pronaći i naručiti dobru kršćansku literaturu.

Osim knjiga, naša web knjižara nudi i druge artikle: postere, kalendare, igre, video, CD. Nadamo se da se u našoj ponudi nalazi nešto i za vas!

S vremena na vrijeme nudimo različite artikle po znatno povoljnijim cijenama. Iskoristite takve prilke i kupite izuzetno povoljne knjige i drugu ponudu!

Kalendari će uljepšati vaš radni stol ili biti lijep dar vašoj djeci, prijateljima, poznanicima, poslovnim partnerima... Glazba u svim vremenima razveseljava ljudska srca i uljepšava naš život, ali također produbljuje našu vjeru koja nas nosi kroz život.

Na našim web stranicama možete pronaći i linkove za dobre i preporučene web stranice vezane za kršcanski život, koje i vama mogu biti od pomoći.

 

EUROliber doo

Petrova 10

HR 21000 Split

Tel./Fax.:021/782-530

 E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.

Račun: HR7323600001400128581 (Zg.Banka)

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.